framesup4.jpg framesup2.jpg framesup3.jpg
Banners
INICI > L'Agència > Qui som
   
 

Qui som ?

Viatges Century és una unitat de negoci del Grup CETT , dedicada a la intermediació de viatges. El nostre principal objectiu és satisfer les necessitats dels nostres clients.

Som un equip de professionals que participem activament en la formació dintre de l’àmbit turístic , proporcionant així, un alt nivell d’experiència com assessors de viatges i de gestions operatives. Per tot això , podem donar resposta i solucions a tot tipus de viatges i de serveis.

El nostre àmbit de negoci, es centre en les funcions d’agència receptiva acadèmica, organitzant tot tipus d’activitats i serveis a diferents universitats, tant nacionals com internacionals, dissenyem també, itineraris a mida per a petits grups segons les seves necessitats, i ens complementem amb la venta de serveis com a intermediaris de companyies IATA i d’agències majoristes amb prestigi.

La nostra agència va néixer l’any en el centre de la Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona . Després de més de 25 anys d’experiència continuem treballant ,des de el mateix epicentre del CETT, per satisfer les necessitats dels nostres clients, és el nostre major repte i ho intentem cada dia amb el màxim d’esforç, donant el millor assessorament personalitzat en cada servei per tal de ser un referent dins el sector de les agències de viatges.

Els nostres valors que us oferim :

  • Experiència
  • Garantia legal
  • Seguretat
  • Assessors
  • Tecnologia
  • Diversitat
CENTURY- Av. Can Marcet 36-38 08035 Barcelona. Tel. 93.428.63.32 Fax. 93.427.02.67